Saphir Medaille d’Or

Saphir Medaille d'Or

Nieuwe producten en ruimere kleurkeuze

Als je het over schoenpoets hebt, dan kun je niet om het Franse merk Saphir heen. Sinds 1920 produceert dit bedrijf de, volgens ons, beste natuurlijke schoenpoets ter wereld. Als echt schoenliefhebber of lezer van dit blog is dat geen verrassing. Saphir heeft enkele nieuwe producten, nieuwe kleuren en een nieuwe website. In dit korte blog gaan we in op deze zaken.

Mirror Gloss

Dit is een product dat relatief nieuw is. Veel liefhebbers waren opzoek naar de ultieme mirror shine. Met de Paté de Luxe kwam je een heel eind, zeker als je een drupje water gebruikte en voor de uiteindelijke shine een pantykous. Saphir heeft een nieuwe formule ontwikkeld met net wat andere wassoorten (Carnauba, bijenwas en Montan) die in balans zijn gebracht met bepaalde oplosmiddelen.

De mirror gloss lijn is sinds kort ook te krijgen in de kleuren Bordeaux en donkerblauw. De kleuren zwart, neutraal en bruintinten maakte al onderdeel uit van deze lijn.

Saphir Mirror Gloss
Saphir Mirror Gloss

 

 

 

 

 

 

Pommadier

Deze schoencrème voor glad lederen schoenen zorgt voor kleur en een matte glans.  Omdat dit één van de eerste producten van Saphir was, is deze te krijgen in vele kleuren. Ondanks dit ruime aanbod zijn er recentelijk twee nieuwe kleuren toegevoegd: grijs en Parisian Brown. Deze bruintint zit wat betreft kleur precies tussen de middenbruin en donkerbruin in.

Hoe gebruik je de Saphir producten?

De website van Saphir is vernieuwd. Een prachtig nieuw onderdeel bevat informatie over het gebruik van de producten. Klik hier  voor de how to guides van Saphir. Je kunt er kiezen uit het soort schoen dat u gaat behandelen en de producten die erbij horen. Voor elk soort schoen is er een how to;  van glad leder tot nubuck en van nappa tot uw schoenzool! Daarnaast is er een sectie over het ontstaan van het bedrijf Saphir, erg leuk om te lezen.